Kalvebodvej 79 2791 Dragør 30 62 13 38 krausesminde@mail.dk

Krausesminde

- opstaldning med fuldpas .

 

Krausesminde danner rammerne så du får mest muligt ud af samværet med din hest.

 

Hvad enten man er til hård dressurtræning, almindelig motionstræning, skovtursridning, distance eller måske bare til hyggeligt heste-samvær er Krausesminde stedet hvor det kan lade sig gøre.

 

Hos os er der plads til det hele. Der er en 20 x 40 ridebane på stedet, som både kan bruges til dressur, spring og longering. Banen er oplyst, og kan frit benyttes af opstaldere på stedet.

 

På Krausesminde har alle på stedet lige ret til at benytte faciliteterne uanset niveau eller ambition - vi lægger vægt på en hyggelig stemning og tolerance overfor hinanden.

 

 

Til højre ses et kort over de 1200 meter der er til Kongelundens Rideklub.

 

Hvis man ønsker det, kan man med trailer på 15 minutter desuden nå til yderligere 3 andre rideklubber på Amager, som også tilbyder undervisning, medlemsskab og ridehuse.

 

Amager har altså flere klubber, hvilket gør at der er flere lokale stævnemuligheder i form af diverse klubstævner og dristriktstævner, uden at man skal køre langt.

 

For dem der skal rundt i resten af landet, er der kort vej til E20 motorvejen, og herfra hurtig adgang til resten af Danmark - eller til Sveriges mange ridestævner.

 

 

 

Ca. 1200 meter fra Krausesminde ligger Kongelundens Rideklub(KRK), som er medlem ad Dansk Rideforbund.

 

Klubben tilbyder ved medlemsskab og ridehuskort, adgang til store udendørs dressur og springbaner, samt 2 ridehuse.

 

Desuden er der mulighed for undervisning i både dressur og spring med forskellige undervisere, deltagelse i diverse klub og distriktstævner.

 

Klubben kan også nåes fra stierne i Kongelundsskoven, hvilket dog giver en længere tur.