Kalvebodvej 79 2791 Dragør 60 20 10 56

Krausesminde

- opstaldning med fuldpas .

 

 

Som opstalder på Krausesminde kan du bruge tiden på din hest, din træning, en frisk tur i skoven, eller bare til hyggeligt samvær.

 

Vi sørger for at der bliver fodret 3 gange i døgnet med kvalitetsfoder fra St. Hippolyt samt wrap-hø ved hver fodring. Derudover gives der stråfoder på foldene, således, at der er mulighed for at fordøjelsen fordeles over det meste af døgnets timer.

 

Hestenes foderplan tilpasses individuelt, i samarbejde med St. Hippolyts forhandlere, og er designet til at give optimal arbejdsenergi - uden at hestene bliver overtændt.

 

 

Der er mulighed for at stå indendørs og strigle og sadle op, men der er også hyggelig udendørs opbinding til de gode sommerdage, hvor man også har adgang til at skylle ben, eller måske til en sommervask.

 

Stalden er opdelt i 3 dele, med 5 bokse i hver del. Der er derfor 15 store bokse, som på grund af størrelsen, giver hesten ro til at være sig selv. Hvis den er nysgerrig, kan den stikke hovedet ud på staldgangen og følge med i sagerne.

 

Der er god plads til udendørs samvær på strigle/vaskepladserne bag stalden, og der kan rides direkte herfra og ud på Kongelundsskovens ridestier.

 

 

 

Stalden ordnes og muges dagligt, og der gives strøelse løbende.

 

Selve stalden er indrettet med udluftning i vægge og loft, som kan tilpasses vejr og vind, og som er med til at give varme når det er koldt, og som medvirker til kølighed når det er sommer.

 

Boksene er i størrelsen 3 x 4.5 meter hvilket giver god plads til selv store heste, og er medvirkende til et roligt socialt miljø blandt hestene.

 

Foran boksene er der plads til strigleredskaber, og desuden er der adgang til aflåst sadelrum, samt adgang til toilet og vask.

 

 

Når hestene opholder sig på folden er de i selskab med deres foldkammerat, som normalt altid er den samme som de er vant til at stå med. Derfor får de sjældent skader af opholdet.

 

De står allesammen som udgangspunkt 2 og 2, men der er også et begrænset antal enkeltfolde, til de heste der har det behov. Selv på enkeltfoldene, er er der dog mulighed for at se og høre hinanden, så deres sociale behov tilgodeses mest muligt.

 

Der er selvfølgelig strøm på hegnet, ligesom der er adgang til vand og stråfoder under opholdet.