Kalvebodvej 79 2791 Dragør 60 20 10 56

Krausesminde

- opstaldning med fuldpas .

 

 

 

Ønsker du som rytter at ride i skoven har du på Krausesminde god mulighed for at indløse skovkort til Jægersborg Skovdistrikt, og bare ride ud i det blå, via vores egen skovsti.

 

Skovkortet dækker ridning i Kongelundsskoven, på Stranden ved sydvest pynten, samt Amagerfælleds ridestier.

 

På billedet til højre ses vores egen skovsti, der går gennem nyskoven, med dejlige snoede og velholdte ridestier.

 

 

 

 

 

Der er mulighed for at fortsætte gennem skovstierne, og komme ned til stranden ved sydvest pynten, hvor der er mulighed for at nyde havet.

 

Hvis man har lyst - og er enig med sin hest - er der god mulighed for at komme helt ud og bade sammen. Der er let adgang til strandkanten for både hest og rytter.

 

 

Fra stranden og skoven er der videre adgang til Amager Fælled. Dette område er også en del af skovdistriktet, og giver rigtig mange kilometers ridning uden kontakt med biler.

 

 

 

 

Hvis du fortsætter gennem nyskoven og videre til den gamle oprindelige del af Kongelunden, går ridestierne på kryds og tværs, og kan give mange gode timers skovtur.

 

På billedet til venstre ses en af disse flotte skovstier, der ligesom de fleste andre af stierne, ligger forskudt i forhold til gangstierne.

 

Skoven har områder med både løvtræer og forskellige nåletræer, ligesom der også flere steder er frit udsyn til at man kan kaste sig ud i en god galop uden fare for sammenstød.